Hitvallás

„ Pici gyerekkorom óta a rajzolás kötött le a legjobban így egyértelmű volt, hogy képzőművészettel kezdtem el foglalkozni. A Magyar Képzőművészeti Egyetem Gyakorlóiskolája majd később az Iparművészeti Egyetem divattervező illetve a Képzőművészeti Egyetem festő szaka is új távlatokat nyitott meg előttem az anyagok, színek és formák értelmezésében. Ezeknek a korai tapasztalatoknak köszönhetően számomra a tervezés folyamata az anyag újragondolásával és saját mintarendszerem beleépítésével kezdődik el. Mindig festőként tekintek a ruhára először, számomra a színék és az alapanyagok harmóniája nagyon fontos. Az egyedi tervezésű daraboknál maximálisan figyelembe veszem a megrendelő habitusát és alkatát. Hiszem, hogy mi nők, a legszürkébb hétköznapokat is fel tudjuk dobni az öltözködéssel és így minden napot ünneppé változtathatunk.

Amikor 2008-ban megnyitottam a szalonomat a fő profilomat az esküvői öltözékek tervezése jelentette. Óriási kihívás és egyben gyönyörű feladat az esküvői ruha megtervezése, hiszen a menyasszonyokkal való személyes ismeretség és a lelkivilágukkal való azonosuláson keresztül jutok el ahhoz, hogy olyan öltözék szülessen meg, amitől életük egyik legfontosabb napján a legszebbnek érezik magukat.

 

Lépést tartva az igényekkel luxus pret a porter kollekcióval is bővítettem a márka profilját, ami olyan kézzel készített öltözékekből áll, amelyeket koktél party-ra, különböző rendezvényekre, de akár hétköznap is viselhetünk, mindig egyedivé téve megjelenésünket.”